Temelleri 1995 yılında atılan Akfel, paydaşları için kalıcı değer üretmeye ve sürdürülebilir büyümeye odaklı bir şirketler topluluğudur

Hakkımızda

Temelleri 1995 yılında atılan Akfel, paydaşları için kalıcı değer üretmeye ve sürdürülebilir büyümeye odaklı bir şirketler topluluğudur.

Akfel faaliyetlerini iki ana segmentte yürütmektedir: Endüstriyel Hizmetler ve Enerji Ticareti.

Akfel, yıllık 70 Twsa’yı aşkın doğal gaz ticaret hacmi ile Türkiye’nin en büyük özel sektör doğal gaz ithalatçısıdır. Grup, Güneydoğu Avrupa doğal gaz pazarının iddialı bir katılımcısıdır ve çoklu ithalat kanallarından tedarik faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Akfel’in bu başarısında dünyanın önde gelen tedarikçileri ile geliştirdiği stratejik iş ortaklıkları önemli rol oynamaktadır.

Akfel Endüstriyel Hizmetler, doğal gaz, petrol ve yenilenebilir enerji alanlarında; tasarım, mühendislik, danışmanlık, inşaat, üretim, operasyon ve bakım da dahil olmak üzere altyapı hizmetleri sunmaktadır. Akfel, bu hizmetlerini Türkiye’nin yanı sıra gelişmekte olan Orta Doğu ve Kuzey Afrika’nın ile Körfez ülkelerine ve BDT’deki müşterilerine sunmaktadır.

Akfel petrol ve doğal gaz piyasalarındaki iddialı konumuna paralel olarak, Türkiye ve BDT ülkelerinde yenilenebilir enerji piyasalarının gelişiminde öncü roller üstlenmiş olup, hidroelektrik ve fotovoltaik enerjisi alanlarında da güçlü bir portföye sahiptir. Ayrıca, Grup, bölgesel sınır ötesi enerji ticaretinin aktif bir katılımcısı ve Türkiye enerji piyasasının önde gelen bir üyesidir.

Akfel’in sahip olduğu uluslararası yapılanma, farklı iş kollarındaki faaliyetlerini güçlendirmenin yanı sıra Grubun Avrasya bölgesi enerji piyasasının lider bir oyuncusu olma hedefini desteklemektedir.Rekabetçi mühendislik gücü, müşteri ve kalite odaklılık, sürekli gelişim ve yaşam boyu öğrenme yaklaşımı, ekip çalışması, fark yaratan çözümler üretebilme yetkinliği ve çok-kültürlülük 20. hizmet yılını kutlayan Akfel’in gelecekte kaydedeceği büyüme performansını ivmeleyecek temel taşlarıdır.

HAYATA DEĞER KATIYORUZ

Global enerji piyasasının genç, iddialı ve dinamik bir katılımcısıyız. Farklı iş kollarımızda, kalıcı değer üretmeye odaklıyız ve bunu başarmak için gereken doğru enerjiye, bilgi birikimine ve yetkinliğe sahibiz. İşimize değer veriyoruz ve bu yaklaşımımızın sorumluluklarımızı özetlediğine inanıyoruz.