Enimex Teknoloji, teknolojik açıdan gelişmiş ürünleri global düzeyde tedarik etmeyi, temiz ve güvenli enerjiyi teşvik etmeyi ve sürekli iyileştirmeyi hedeflemektedir

Enimex Teknoloji

Enimex Teknoloji Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. ,  Enimex S.A. ve iSystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik A.Ş. şirketlerinin uzun süreli ortaklıkları sonucu İstanbul’da kurulmuştur. iSystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik A.Ş.  Türkiye’de yerleşik Akfel Commodities’e ait bir grup şirketi iken, Enimex S.A Yunanistan’da yerleşik bir şirkettir. 

Sinerji; üretim kapasitemizi artırmak, sınırların ötesine ulaşmak ve özel şartname içeriği ürünler ve hizmetlerle birlikte müşterilerimize API6D vanalarına ait tüm ürün gamını sağlamak üzere Enimex Teknoloji ürünleri San. ve Tic. A.Ş.’yi tanımlayan bir deyiştir.

KISACA AKFEL

Temelleri 1995 yılında atılan Akfel, paydaşları için kalıcı değer üretmeye ve sürdürülebilir büyümeye odaklı bir şirketler topluluğudur.

HAYATA DEĞER KATIYORUZ

Global enerji piyasasının genç, iddialı ve dinamik bir katılımcısıyız. Farklı iş kollarımızda, kalıcı değer üretmeye odaklıyız ve bunu başarmak için gereken doğru enerjiye, bilgi birikimine ve yetkinliğe sahibiz. İşimize değer veriyoruz ve bu yaklaşımımızın sorumluluklarımızı özetlediğine inanıyoruz.