Enerjim, enerji piyasasında güçlü bölgesel bir oyuncu olmaya doğru adım adım ilerliyor

Enerjim

Enerjim, “Elektrik tedariğinde kazançlı değişim”dir. Abonelerimize elektrik enerjisini indirimli tedarik ediyoruz ve böylece müşterilerimizin daha fazla tasarruf etmelerini sağlıyoruz.

Amacımız, tüketici dostu olarak hizmet verdiğimiz abonelerimizi aynı elektriğe daha fazla ödemekten kurtarmak ve müşteri memnuniyetini sürekli kılmaktır.

Abonelerimizin elektrik faturalarında tasarruf etmelerini önemsiyoruz. Tasarruf etmenin en kıymetli hazinelerimizden biri olduğuna inanıyoruz. Bu inançla abonelerimizin ihtiyaçlarına en uygun tarifemizi sunuyoruz. Avantajlı tarifelerimizle hem müşterilerimizin bütçelerine hem de ülkemizin ekonomisine katma değer sağlıyoruz. Bir tedarikçiden çok daha fazla anlam taşıyarak hizmet etmek için tüm enerjimizle çalışıyoruz. Sizlerin de “artık enerjim var!” diyebilmeniz için buradayız. Aydınlık yarınlarımız için bugün yanınızda olmaktan gurur duyuyoruz.

www.enerjim.com

KISACA AKFEL

Temelleri 1995 yılında atılan Akfel, paydaşları için kalıcı değer üretmeye ve sürdürülebilir büyümeye odaklı bir şirketler topluluğudur.

HAYATA DEĞER KATIYORUZ

Global enerji piyasasının genç, iddialı ve dinamik bir katılımcısıyız. Farklı iş kollarımızda, kalıcı değer üretmeye odaklıyız ve bunu başarmak için gereken doğru enerjiye, bilgi birikimine ve yetkinliğe sahibiz. İşimize değer veriyoruz ve bu yaklaşımımızın sorumluluklarımızı özetlediğine inanıyoruz.