MİSYON VE VİZYON

Misyon ve Vizyon

Misyon

Küresel enerji pazarında lider bir enerji firması olmak ve müşterilerimizin ihtiyaçlarına zamanında ve doğru hizmetlerle cevap vermek, çalışanlarımız için kariyer ve eğitim olanakları sağlayarak, uzman idari ve teknik kadromuzla enerji piyasasında, yerel ve uluslararası işbirlikleri ile hizmet vermektir.

Vizyon

Enerji sektöründe güvenilir ve kusursuz ürün ve hizmetler sunarak, müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılamak; insan ve çevre sağlığını güvence altına alarak enerjinin arzı, iletimi, dağıtımı ve ilgili altyapısı alanlarında bölgenin önde gelen firmalarından biri olmaktır.           

KISACA AKFEL

Temelleri 1995 yılında atılan Akfel, paydaşları için kalıcı değer üretmeye ve sürdürülebilir büyümeye odaklı bir şirketler topluluğudur.

HAYATA DEĞER KATIYORUZ

Global enerji piyasasının genç, iddialı ve dinamik bir katılımcısıyız. Farklı iş kollarımızda, kalıcı değer üretmeye odaklıyız ve bunu başarmak için gereken doğru enerjiye, bilgi birikimine ve yetkinliğe sahibiz. İşimize değer veriyoruz ve bu yaklaşımımızın sorumluluklarımızı özetlediğine inanıyoruz.