1995'DEN BU YANA ENERJİ PİYASASINDA UZMAN HİZMETLER

iSystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik

iSystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik 1995 yılından beri enerji piyasasına yönelik üretim, mühendislik, inşa ve proje yönetimi faaliyetleri sunmaktadır. iSystems Mühendislik petrol & gaz ve yanı sıra enerji endüstrilerinde EPC hizmetleri, danışmanlık ve denetim ve üretim faaliyetleri sunma konusunda uzmandır.

iSystems Mühendislik Türkiye, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve CIS pazarlarında çeşitli projeler gerçekleştirmiştir. iSystems Mühendislik tarafından yürütülen başlıca faaliyetler arasında Petrol & Gaz boru nakil hattı ve dağıtım şebekelerine yönelik tam teşekküllü hizmetler; genel müteahhit/üstlenici ve sistem tedarikçisi olarak çalışma, hidrolik ve güneş enerjili projelerin geliştirilmesi ve inşa edilmesi yer almaktadır. iSystems Mühendislik onaylı, ISO 9001, 14001 ve 18001 belgeli bir HSEQ yönetimi sistemine sahiptir.

KISACA AKFEL

Temelleri 1995 yılında atılan Akfel, paydaşları için kalıcı değer üretmeye ve sürdürülebilir büyümeye odaklı bir şirketler topluluğudur.

HAYATA DEĞER KATIYORUZ

Global enerji piyasasının genç, iddialı ve dinamik bir katılımcısıyız. Farklı iş kollarımızda, kalıcı değer üretmeye odaklıyız ve bunu başarmak için gereken doğru enerjiye, bilgi birikimine ve yetkinliğe sahibiz. İşimize değer veriyoruz ve bu yaklaşımımızın sorumluluklarımızı özetlediğine inanıyoruz.