iSystems Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği, profesyonel yönetimi ve özel mühendislik ekibi ile enerji pazarının ihtiyaçlarına cevap vermektedir

iSystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik

Akfel Commodities’in bir üyesi olan iSystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik A.Ş. 1995 yılında kurulmuş,  petrol ve doğalgaz endüstrisi için  ekipman imalatı, sistem entegrasyonu ve mühendislik, malzeme temini ve müteahhitlik (EPC) hizmetleri konularında uzmanlaşmış bir şirkettir.

iSystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik A.Ş. , bu sektörde tecrübesi ile kanıtlanmış uzmanlığı ve hak ederek kazandığı bilgi birikimi ile,  altyapı yatırımlarına  katkıda bulunarak petrol ve doğalgaz iletimi ve dağıtımı alanındaki öncü şirketler arasında yer almayı sürdürmektedir. iSystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik A.Ş. bu hedefine  ulaşmak için kendi alanlarında uzmanlaşmış  bölgesel ve uluslararası şirketler ile ortaklıklar kurmuştur.

iSystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik A.Ş. , Doğalgaz İşleme ve Basınç Kontrolü Sistemleri, Petrol ve Doğalgaz Ölçüm Çözümleri, CNG Sıkıştırılmış Doğalgaz Dolum İstasyonları, Petrol ve Doğalgaz Sektörü için Şase üzerine Monte Edilmiş Proses Sistemleri, Vanalar, Doğalgaz Regülatörleri, Basınçlı Tanklar, Alev Borulu ve Su Borulu  Isıtma Sistemleri, Filtreler, Siklon Seperatörleri, Hızlı Açma Kapama Mekanizmaları, Sıvı ve Katı Tortu Toplayıcılar, Ani Sıvı Gelişi Önleme Tankları, İzolasyon Contaları, Tahliye Vanaları ve ilgili aksesuarlar gibi kaliteli ürünler ve çözümler sunmaktadır. iSystems, enerji altyapısının tasarımı, mühendisliği, tedariki, imalatı ve inşaatı gibi profesyonel hizmetler; destekleyici hizmetler ile birlikte boru hatları, doğalgaz işleme ve güç üretim sistemleri için anahtar teslim  çözümler  sağlamaktadır.

iSystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik’in çok çeşitli hizmetleri arasında tasarım ve mühendislik, tedarik ve inşaat, proje yönetimi ve süpervizyonu yer almaktadır. Ayrıca, Mühendislik danışmanlık hizmetleri ile birlikte sunduğu satış sonrası destek hizmetleri,  şirketin sürdürülebilir enerji çözümleri alanındaki rekabet üstünlüğünü destekler hale gelmiştir.

Ürünlerinin ve hizmetlerinin kalitesini EN ISO 9001:2008, EN ISO 14001:2004 ve OHSAS 18001:2007 sertifikaları ile güvence altına almış  olan iSystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik A.Ş. , Türkiye, Avrupa, Bağımsız Devletler Topluluğu, Orta Doğu ve Afrika’daki enerji pazarlarında hizmet sunmaya devam etmektedir.

iSystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik A.Ş.  profesyonel yöneticileri ve alanında uzmanlaşmış, teccrübeli mühendislik ekibi ile enerji pazarının altyapı ihtiyaçlarına hizmet etmektedir.

KISACA AKFEL

Temelleri 1995 yılında atılan Akfel, paydaşları için kalıcı değer üretmeye ve sürdürülebilir büyümeye odaklı bir şirketler topluluğudur.

HAYATA DEĞER KATIYORUZ

Global enerji piyasasının genç, iddialı ve dinamik bir katılımcısıyız. Farklı iş kollarımızda, kalıcı değer üretmeye odaklıyız ve bunu başarmak için gereken doğru enerjiye, bilgi birikimine ve yetkinliğe sahibiz. İşimize değer veriyoruz ve bu yaklaşımımızın sorumluluklarımızı özetlediğine inanıyoruz.