iSystems Endüstri petrol & gaz ve yanı sıra enerji endüstrilerinde EPC hizmetleri, danışmanlık & denetim ve üretim faaliyetleri alanlarında kendini geliştirmektedir

Petrol & gaz ve yanı sıra enerji endüstrilerinde EPC hizmetleri, danışmanlık & denetim ve üretim faaliyetleri sunma alanlarında uzman olan iSystems Endüstri 1995 yılından beri enerji piyasasına yönelik üretim, mühendislik, inşa ve proje yönetimi faaliyetleri sunmaktadır.

iSystems Endüstri

iSystems Endüstri üretim, mühendislik, danışmanlık hizmetleri ve sistem entegrasyonu hizmeti sunarak şehir dağıtımı, endüstriyel ve ticari kullanım alanlarında kendisini geliştirmiş ve bu sayede sektörün lider oyuncularından biri haline gelmiştir.

iSystems Endüstri şirketleri doğal gaz kombine çevrim elektrik santralleri için doğal gaz altyapısı tasarlama ve inşa etme alanında önemli bir rol oynamaktadır.

iSystems Endüstri kendisini petrol ve gaz sektörünün yanı sıra, enerji sektöründe de EPC hizmetleri, danışmanlık, denetim ve üretim faaliyetleri sunma alanlarında da geliştirmiştir. iSystems Endüstri boru hattı ve tesis inşası konularında; mühendislik ve fabrikasyondan, O&M (Faaliyet & Bakım) ’a kadar en iyi kaliteyi sunmaktadır.

iSystems Endüstri basınç kontrolü ve entegre ölçüm sistemlerinin tasarımı ve inşası ile aktif bir biçimde uğraşmaktadır; bu yöndeki talep giderek artmaktadır.

iSystems Endüstri, Körfez, MENA (Ortadoğu ve Kuzey Afrika) ve CIS (Bağımsız Devletler Topluluğu) bölgelerinde bulunan başlıca petrol şirketleri için sıvı ölçüm ve kontrolü çözümleri sunmaktadır.

iSystems altyapısı ile gaz türbinli kombine çevrim elektrik santralleri toplam üretim kapasitesi 10 GW ’tır.

iSystems ürünleri 25 milyon haneye gaz hizmeti sunmaktadır.

iSystems Endüstri gaz akışı regülatörü ürünü yelpazesini geliştirdikçe sektöre hizmet vermeye ve yeni ürünler sunmaya devam edecektir.

iSystems Endüstri ayrıca CNG ve LNG teknolojileri konusunda da aktif çalışmalar yapıyor;  toplu taşıma araçlarına yönelik alternatif yakıtların çoğalması ile bu yöndeki talep giderek artmaktadır.

iSystems mühendislik alanındaki sağlam uzmanlık bilgisinden destek almaktadır. iSystems 20 yıldır yerli ve yabancı müşterilerine sunduğu hizmetlerle kendisini göstermekte ve büyümesini sürdürülebilir hale getirmek için gerekli temelleri inşa etmektedir.

iSystems Endüstri Türkiye’deki güneş enerji piyasasının öncülerinden biridir ve Türkiye, MENA (Ortadoğu ve Kuzey Afrika) ve CIS (Bağımsız Devletler Topluluğu) bölgelerindeki PV projeleri için yenilikçi ve güvenilir EPC hizmetleri sunmaktadır.

iSystems Endüstri’e bağlı bir kuruluş olan Merk Solar PV projeleri için EPC hizmetleri sunmaktadır; bunlar aşağıdakileri içermektedir:

Mühendislikten finansmana ve anahtar teslimi inşaya kadar tüm sürecin yönetilmesi

Teknik ve Finansal Danışmanlık ve DD çalışmaları,

Tedarik zinciri yönetimi,

İnşa (PV kurulumu, montajı ve performans testi).

Operasyon ve Bakım Hizmetleri sunma (O&M)

Kadrosunda geliştirme ve uygulama sürecinin tümünü yönetebilecek beceriye sahip ehil ve deneyimli bir mühendislik ekibi barındıran Merk Solar müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan profesyonel hizmetler sunmaktadır.

Şirket 2015 itibarıyla boru hattındaki 100 MW ’lık PV projesinin tamamlanması ile birlikte Türkiye’deki en büyük EPC portföyü sahibi konuma gelmeyi hedeflemektedir.

Merk Solar Türkiye’deki ilk açık devre PV sistemini döşemiştir; bu sistem FIT scheme tarafından onaylanmıştır. Bu proje Türkiye’de bu yılın TIREC Ödülleri’nde “En İyi Yenilenebilir Enerji Uyumu / İşbirliği Ödülü” nü almıştır. iSystems Endüstri yenilenebilir güneş enerjisinden faydalanarak gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakılmasına katkıda bulunmaktadır.

Kalite bizim işimizin temel öğelerinden biridir

iSystems ürün ve hizmetlerinin müşterilerinin beklentilerini karşıladığından emin olmak için ve geçerli standart ve yasalar uyarınca ISO9001:2008 (TÜV onaylı) Kalite Güvence Sistemi’ni uygulamaktadır. iSystems Endüstri kendisini insanların sağlık ve güvenliğini korumaya ve çevrenin korunmasına adamıştır. Bu bağlılık taahhüdü HSE Şirket Politikalarında ilgili tüm hususlara değinilmesi, OHSAH18001:2007 (TÜV onaylı) İşçi Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve yanı sıra ISO14001:2004 (TÜV onaylı) Çevre Yönetimi Sistemleri uyarınca sertifika alınması ve bu konudaki ilgili tüm kanun ve yönetmeliklere uyulması suretiyle gerçekleştirilmektedir.

Türkiye doğal gaz ve ilgili ürünlerin geniş tabanlı olarak temin edilmesi konusunda dünya çapında bir model olarak haklı bir itibara sahiptir.

Bu süreçte lider bir rol oynayan iSystems Endüstri de edindiği tecrübeyi ve yarattığı değeri uluslararası arenaya taşımaktadır.

iSystems Endüstri daha gelişmiş düzeydeki mühendislik hizmetlerinin farklı ülkelerdeki pazarlara sunulması konusundaki itibarını daha da artırmanın yollarını arayacaktır.

BÖLÜMLER

KISACA AKFEL

Temelleri 1995 yılında atılan Akfel, paydaşları için kalıcı değer üretmeye ve sürdürülebilir büyümeye odaklı bir şirketler topluluğudur.

HAYATA DEĞER KATIYORUZ

Global enerji piyasasının genç, iddialı ve dinamik bir katılımcısıyız. Farklı iş kollarımızda, kalıcı değer üretmeye odaklıyız ve bunu başarmak için gereken doğru enerjiye, bilgi birikimine ve yetkinliğe sahibiz. İşimize değer veriyoruz ve bu yaklaşımımızın sorumluluklarımızı özetlediğine inanıyoruz.