AKFEL'İN ULAŞTIĞI BOYUTLAR

Akfel’in Ulaştığı Boyutlar

  • Akfel tarafından tasarlanmış tesisler üzerinden sağlanan doğal gaz ile üretilen elektrik 22 milyonu aşkın haneye ulaşmaktadır. Bu sayı, Meksika’nın başkenti Meksiko’da bulunan hane sayısına eşittir.
  • Gazı Akfel tarafından tedarik edilen doğal gaz kombine çevrim santrallerinin toplam gücü, 2,8 milyondan fazla konteyner taşıma kapasitesine sahip 160 adet Triple E konteyner taşıyıcının gücüne eşittir. Bu kapasite, gezegendeki toplam konteyner kapasitesinin %16’sı civarındadır.
  • Akfel tarafından tasarlanmış ve dünya çapında farklı noktalarda hizmette olan sistemlerin yıllık toplam kapasitesi 125 milyar m 3 ’ten veya saatlik 14 milyon m 3 ’ten büyüktür.
  • Akfel, 25 milyon kişiye doğal gaz hizmeti sunmaktadır. Bu sayı, Hollanda ve Yunanistan’ın toplam nüfusuna eşittir.
  • Akfel Commodities her yıl 70 Twsa’lik doğal gaz ticareti gerçekleştirmektedir. Bu hacim, Almanya’da rüzgar ve güneş enerjisi tesisleriyle sağlanan elektriğe eşittir.

KISACA AKFEL

Temelleri 1995 yılında atılan Akfel, paydaşları için kalıcı değer üretmeye ve sürdürülebilir büyümeye odaklı bir şirketler topluluğudur.

HAYATA DEĞER KATIYORUZ

Global enerji piyasasının genç, iddialı ve dinamik bir katılımcısıyız. Farklı iş kollarımızda, kalıcı değer üretmeye odaklıyız ve bunu başarmak için gereken doğru enerjiye, bilgi birikimine ve yetkinliğe sahibiz. İşimize değer veriyoruz ve bu yaklaşımımızın sorumluluklarımızı özetlediğine inanıyoruz.